MENU

Autóbérlés Újpesten, a 4. kerületben

Sok esetben szükségünk lehet egy autóra vagy kisteherautóra. Ha nem rendelkezünk sajáttal, vagy nem szeretnénk a fenntartás nyűgjét a nyakunkba venni, vagy csak eseti jelleggel van szüskégünk autóra, a legjobb megoldás a bérlés. Rövid, 1-2 napos és hosszú távú autóbérlési bérleti kontrukciókkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére újpesti telephelyünkön.

Mi az ami fontos egy bérautónál? Természetesen az, ami egy saját autónál is fontos, hogy megbízható, és mindig üzemkész legyen, elvigyen minket a kiindulási ponttól a célunkig, hiszen ez egy autó dolga. Mindezt kényelemben és biztonságban. Mi természetesen tudjuk ezeket, és ezen értékek megőrzése és fenntartása mellett tettük le voksunkat.

Mi biztosítjuk az autót, fizetjük a biztosítást, az adókat és mindent, Önnek csak be kell ülni a kocsiba és vezetni, nincs más dolga. Különös figyelmet fordítunk az autóink műszaki állapotára és hogy mindig megfelelő mintázatú gumi legyen az autón. Amennyiben autóbérlésre keres megoldást újpesten, flottánkban megtalálhatóak személy és kisteherautók is, mindegyik B kategóriás jogosítvánnyal vezethető. A 4. kerületi telephelyünk jól megközelíthető helyen van, közel a 13. kerület határához.

Az autók története összekapcsolódott a történelemmel, és a mai rohanó világunkban nagyon sok szituációban szükségünk lehet egy gépkocsira. Mindenki siet, ha egy nap alatt több dolgot akarunk elintézni, a tömegközlekedés csak lassít minket, arról nem is beszélve ha vidékre kell mennünk, vagy többen utaznánk, esetleg nagy csomagokkal. Gyerekekkel sem egyszerű utazni, sokszor logisztikai képtelenség, ezt minden család és szülő tudja. Sokkal kényelmesebb a kiindulási ponton beszállni és a célnál kiszállni és kipakolni, mint folyton átszálni és lekésni a csatlakozásokat. Ilyen esetekben az autóbérlés szinte az egyetlen normális megoldás. Természetesen nem csak az újpesti lakosoknak állunk rendelkezésükre. Hosszabb távú bérlet esetén kedvezményes díjakat tudunk kínálni, amellyel Ön pénzt takaríthat meg.

Kisteherautóra is rengeteg esetben szükség lehet mind magánszemélyeknek, mind cégeknek.Több méretű járművünk közül választhat, a rakománynak és rendelkezésre álló költség keretnek megfelelően

Segítőkész ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll, hívjon minket bátran ha autót bérel újpesten.