MENU

Bérlési feltételek

Bérléshez, szerződéskötéshez szükségesek és egyéb kiemelt feltételek:

- Érvényes magyar jogosítvány, személyi igazolvány, magyarországi lakcímkártya

- Kaució összege készpénzben

- Bérleti díj összege készpénzben, a bérleti díj előre fizetendő

- Az autóinkkal külföldre menni nem lehet

- Az autóink futárkodásra nem használhatóak

- A feltüntetett árak ÁFA mentes számlás árak (nincs ÁFA tartalma a számlának)

- Az autóban dohányozni szigorúan tilos!

- Az autót tisztán, tele tankolva adjuk át és így is kell visszahozni. Az autók csak Shell és OMV kúton tankolhatóak (végszükség esetben MOL, ha nincs más). Az utolsó teletankolásnak a legközelebbi Shell kúton (1043 Bp. Pozsonyi u. 1.) kell történnie, amelyről a számlát vagy blokkot be kell mutatni.

- Az előre nem látható esemény miatt a bérbeadó nem tartozik felelősséggel

 

Legfontosabb részek kivonata a szerződésből

- Bérleti díjban foglalva naponta 250 km-t lehet a járművel megtenni, több nap esetén természetesen a napi átlagnak kell ez alatt maradnia. Ezen futásteljesítmény felett 30Ft/km díj számítódik fel.

- A gépjárművet a telephelyünkön lehet átvenni és oda is kell visszahozni a szerződésben meghatározott időpontra.

- Az 1 nap-os bérleti idő maximum 24 órás időtartamot jelenthet, de a szerződésben rögzített időpontra kell visszhozni az adutót. A Bérbeadó indok nélkül megtagadhatja a gépkocsi bérbeadását. Késés esetén jogosultak vagyunk késési díjat felszámolni.

- A Bérlő a bérlet tárgyát tiszta állapotban köteles visszaszolgáltatni a Bérbeadónak, ellenkező esetben 5000 Ft takarítási díjat számítunk fel.

- A bérlet ideje alatt felmerülő egyéb költségek (üzemanyag, parkolás, rév, úthasználati díj, autópálya díj stb.) a bérlőt terhelik, kivétel amelyik autón van érvényes autópálya matrica (a Peugeot kombin országos autópálya matrica van). A bérleti idő alatt elkövetett szabálysértésekért (gyorshajtás, szabálytalan parkolás, egyéb szabálysértések, stb.) a Bérlő teljes felelősséget vállal és tudomásul veszi, hogy azok költségei őt terhelik, egyben hozzájárul adatainak kiadásához a rendőrségi és egyéb szabálysértési- vagy büntető eljárásokkal kapcsolatosan.

- A Bérlő köteles magánál hordani a forgalmi engedélyt és a jármű kulcsait amikor nem az autóban tartózkodik, nem az autóban tárolni.

Bankszámla adatok:

Unicredit Bank 10918001-00000044-37090009
Számla tulajdonos: Fehér Norbert

Bérleti díj előre utalásának feltételei: Amennyiben a bérlő a fent megjelölt időpontban mégsem veszi igénybe a szolgáltatást, vagy valamely szerződéskötési feltételt nem teljesíti (pl.: kaució teljes összege, érvényes jogosítvány és lakcímkártya), vagy egyéb, a bérlőnek felróható esemény miatt hiúsul meg a szerződéskötés (ide tartozik az is, ha nem jelenik meg a fent megadott időben a szerződéskötéshez), úgy az előleg összege nem jár neki vissza. Amennyiben a bérbeadó miatt hiúsul meg a bérlés, úgy az előleg teljes összege visszajár az átadónak.

Vállalkozás adatai:

Fehér Norbert egyéni vállalkozó, adószám: 64842442-1-41