MENU

Szeretne autót bérelni Újpesten, Budapesten? A legjobb helyen jár!

Cégünknél személyautó és kisteherautó bérbevételére is van lehetőség. Újpesti autóklcsönzőként jól megközelíthető helyen állunk ügyfeleink rendelkezésére, mind tömegközlekedéssel, mind autóval érkező ügyfeleink könnyen megtalálhatnak minket. Célünk normálisan karban tartott, megbízható autókat kiadni bérlőinknek, jó mindőségű szolgáltatást nyújtani.

Nagyon sok olyan eset lehetséges, amikor szükségünk lehet egy autó bérlésére újpesten. Akár ha lerobban a saját autónk, és valamivel muszáj közlekedni, nagyon jól tud jönni szolgáltatásunk, mivel a saját autónk kiesése esetén sem vezstíünk komfortunkból, sok családnak, személynek pedig gyakran egyszerűen szükséglet egy autó megléte, anélkül egy csalág élete sokkal nehézkesebb lenne még Budapesten is, nagyobb szervezést és sokkal több időt igényelhet, amelyből mai felgyorsult életünkben kevés van. Ha nincs saját autónk, de van egy sűrű napunk, vagy el kellene menni vidékre a rokonokhoz pár napra, akár ünnepek esetén, akár kiemelkedő alkalom nélkül, az autóbérlés akkor is egy kiváló megoldás lehet.

Sok esetben egy saját gépkocsi fenntartása igen költséges tud lenni, főleg ha csak esetenként, ritkán használja az ember. Az autókölcsönközben lévő jármű kibérlése ideális megoldás lehet ilyen esetekre, hiszen nem kell a kocsi fenntartásával és kötelező szervizeivel foglalkozni, az mind a bérbeadó feladata és felelőssége. A bérlő csak használja a kocsit és a bérleti díjon kívül csak az üzemanyag jelentkezik nála költségként. Ha valakinek egy napra sok megbeszélése, vagy teendője van, akkor is jobb azt autóval intézni, mint a budapesti tömegközlekedés jóindulatára bíznia magát, kényelmesebb autóban ülni dugóban mint egy zsúfolt buszon. Újpesten, a telephelyünk körnéykén szerencsére kisebb valószínűséggel alakul ki forgalmi torlódás, így ilyen szempontból is jó helyen van irodánk, nem kell a belvárosi forgalomban araszolnia, mégsem a város szélén a pusztában vagyunk. Parkolás megoldott nálunk és ingyenes.

Cégünk újpesti telephelyén rendelkezésre állnak autók, köztük van 5 személyes kombi személyautó is, amely jó megoldás lehet akár 1 fő béreli ki saját utazásához, akár egy család a csomagokkal együtt elfér benne és komfortos utazást biztosít számukra. A kombi autó sok esetben a legjobb választás, hiszen egy személyautó komfortjával rendelkezik, mégis szinte kisteherautós mérető csomagtere is van. A csomagoknak bőven van hely a tágas csomagtérben, és simán elférnek még akár a babakocsi mellett is a bőröndök, táskák. Biztonyos esetekben akár szállításra is ideális, hiszen ha a szállítmány nem nyom több száz kilót és befér, akkor kisebb fogyasztás, súly és légellenállás miatt költséghatékonyabb tud lenni mint egy teherautó. Aki pedig egyedül, vagy 2-3 fővel utazik, annak sincs hátránya az autó kombi mivoltából, hiszen fogyasztásban szinte nincs is különbség, egyedül a külső mérete nagyobb, de az is csak pár centivel. Szóval egy kombi autó bérlése sok szempontból megvizsgálva is ideális megoldás. Újpesten tudják bérlőink az autót átvenni és ide is kell visszahozni, irodánk a 13. kerület, valamint a 4. és a 15. kerület határán helyezkedik el, így több kerületből is könnyen megközelíthető helyen vagyunk.

A példaként említett kombi autónkban 1.4-es benzines motor van. Ez a motor ötvözi a jó menetdinamikát a kellemes fogyasztással, egy nagyon jó kompromisszum, ideális útitárs rövid és hosszú utakon egyaránt. Van benne klíma és légzsák is, a belseje pedig plüss belső a nagyobb kényelem érdekében. Az autóban gyárilag 6 hangszórós audio rendszer van.