MENU

Citroen Jumper bérlés Budapesten

Cégünk egyik kedvenc járműve a fent említett bérelhető francia kisteherautó. Azon túl, hogy szubjektíven az egyik kedvenc márkánk a Citroen, ja nem rendelkezne a megfelelő tulajdonságokkal, nem lenne benne a kínálatunkban. Gyártásakor a leghosszabb és majdnem a legmagasabb kivitel volt, ami lehetett kapni a gyártótól (van egy még magasabb verzió, de ez is egy az alap verziónál jóval magasabb, 180cm belmgasságú változat).

Az ilyen járműveken szokásos módon a raktérbe az oldalsó tolóajtón és a hátsó ajtón keresztül lehet bepakolni. A raktér méretei tekintélyt parancsolnak, mivel a raktár hossza több mint 3 méter, 330cm, a szélessége pedig 170cm, így akár költözéskor, akár nagyobb tárgyak fuvarozásakor jó szolgálatot teszt ez a bérelhető kisteherautó.

A 2,5-ös turbo dízel motor dinamikusan tudja mozgatni a kasztnit, 103 lóerós teljesítménye van. A majdnem 3 tonnás max össztömeghez tömeghez kell is ez az erő, azonban ez a motor nélkülözi a HDi motorok bonyolultságát, így sokkal megbízhatóbb és egyszerűbb annál. Nagy előnye ennek a kategóriának, hogy elől 3 személy ülhet.

A francia autókkal szemben sokaknak ellenszenvük van, de ezt cáfolja és a megbízhatóságukat és a tulajdonosok elégedettségét mutatja, ha megnézzük milyen számban vannak jelen az utakon. A Citroen Jumper ezen verziója azonos a Peugeot Boxer-el, és a motoron kívül azonos a Fiat Ducato-val. Ezen kategória normál B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, nem szükséges bele tachográf sem, és mindenhova behajthat ahova egy normál személyautó, emiatt ez a kisteherautó egy nagyon népszerű típus a bérlőink között. Az autón C típusú, megerősített, direkt kisteherautóra való gumik vannak, így nem kell attól tartania, hogy a gumik nem bírják a terhelést. Célunk egy olyan cég kialakítása, ahol a vevők elégedettek az autókkal, hiszen ez elemi érdekünk és a hisszük, hogy csak ez vezet hosszú távon a cég sikeréhez és fennmaradásához.

A jármű méreteit annak, aki nem nagyon vezetett még ekkora járművet szoknia kell, de mivel a vezető magasan ül, az autóból jó a kilátás, jobb mint egy átlag személyautóból, ez segíti a vezetőt, és a több részes, nagy méretű tükrök nagy segítséget nyújtanak a sofőrnek, tehát összességében nem kell megijedni a jármű méreteitől, kicsit nagyobb odafigyeléssel egy átlagos sofőr is gond nélkül el tudja vezetni.