MENU

Fiat Scudo bérlés

A fent említett kisteherautót 1996-ban kezdték forgalmazni és 2007-ig kisebb változásokat leszámítva gyártották ezt a verziót. Természetesen utána is gyártották és árulták, de már egy újabb, modernizáltabb változatot.
Habár Fiat logo van rajta, ez valójában megegyezik a Citroen Jumpy és a Peugeot Expert modellekkel, mivel a PSA és a Fiat ezt a modellt, az Eurovan családot közösen fejlesztették és gyártották Franciaországban.

Nálunk bérelhet egy első szériás Fiat Scudo kisteherautó, budapesti telephelyünkön átvehető és ide is kell visszahozni. Többféle motorral gyártották az első szériát, dízelből 1.9-es szívó és turbó dízel volt, valamint benzines motorral is rendelhető volt. A mi kisteherautónk egy sima 1.9-es dízel, méretéhez képest visszafogott fogyasztással, de turbófeltöltő hílyán nem az autópályák ördöge. Ez is egy szempont amin bérlésnél figyelembe kell venni. Azonban a típus egyáltalán nem lomha, városban dinamikusan vezethető.

A típus kényelmes, és már-már személyautós vezetési tulajdonságai és hiánypótló raktérmérete miatt hamar sikeressé vált. Nagyobb raktérrel rendelkezik, mint egy személyautón alapuló "van"-ok (pl.: VW Caddy, Fiat Doblo), de kisebb mint a méretben őt követő Ducato és ideálisabb például városi használatra. A személyautóknál magasabb felépítménynek és vezetőpozíciónak köszönhetően jó rálátást biztosít a forgalomra, szóval ilyen tekintetben ez a kisteherautó közelebb áll a teherautókhoz mint egy átlagos személyautóhoz. A rakterébe 2 db EUR raklap kényelmesen elfér, több mint 800kb a teherbírása. Mi már használtunk költöztetésre, bútorszállításra, rendezvényes kitelepülésre és mindenféle dolgok szállítására, ami csak elfér benne és bejártuk vele Magyarországot keresztben és hosszában.

Ha Önnek szimpatikus ez a típus, ideálisak a méretei és szeretné bérelni, keressen minket a megadott elérhetőségeken és Budapesten kibérelhet ezt a kisteherautót.