MENU

Furgon bérlés Budapesten

Sok esetben lehet szükségünk kisteherautó bérlésére, úgy mint költözés, áruszállítás, vagy ha a saját autónk lerobbant. Cégünk bérelhető furgonokat kínál Budapesti telephellyel, itt lehet az autókat átvenni és ide is kell visszahozni. Pontosabban újpesten vagyunk megtalálhatóak, bkv-val és autóval is könnyen megközelíthető helyen.

Biztosan Ön is bérelt már furgont máshol, ügyfeleinktől sok történetet hallunk, hogy piszkos, alig működő, üres tankkal adják át az autókat. Nálunk ilyen nincs. Minden autót teli tankkal adunk át, így Önnek pontosan annyit kell vissztankolni a furgonba amennyit ment vele, szerintünk ez a tisztességes eljárás. Habár furgonról beszélünk, senki sem szeret koszos, büdös autóban ülni, így mi fiygelünk arra, hogy autóinkat rendszeresen, minden bérlő után takarítsuk, és ne egy elhanyagolt utastér fogadja a bérlőinket. Olyan autót adunk át, ami biztonságos és mi is szívesen utaznánk benne (ahogy ez sokszor meg is történik). Lehetőség szerint rakomány rögzítő spanifert is a bérlő rendelkezésére bocsájtunk, hogy a rakományt biztonságosan tudja rögzíteni, és se a furgonnak, se a rakománynak ne essen baja és probléma nélkül célba érjenek.

A bérelhető furgon műszaki állapota is fontos tényező, így mi rendszeresen ellenőrizzük a fékeket, olaj szinteket és a gumik állapotát, hogy a bérlés alatt minden rendben legyen, ne kelljen műszaki hiba miatt megszakítani a bérlést, hiszen ez mindkettőnk közös érdeke. Télen természetesen téli gumival adjuk át az autót, a megfelelő profilmélységgel, beállított futóművel. Autószervíz partnerünknél rendszeresen átvizsgáltatjuk a furgonokat.

A Fiat Scudo és a Citroen Jumper is elől 3 személyes, így a sofőrön kívül még 2en tudnak utazni bennük. Probléma esetén ügyfélszolgáltunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

A furgon rakterében a gyárinál több rögzítési pontot kialakítottunk, hogy minél kényelmesebben és könnyebben lehessen a rakományokat rögzíteni. Igyekszünk figyelni az ilyen részletekre is, hogy Önnek minél görülékenyebben menjen a fuvar. Minden autónkban MP3 lejátszására is alkalmas audio fejegység van, a Scudo-ban és a Jumper-ben például usb-s lejátszásra is alkalmas Pioneer fejegység található. Egy hosszú út alatt sokan szeretnek zenét vagy rádiót hallgatni, így saját pendrive-on is hozhatnak zenéket a bérlők, hogy kényelmesebb és komfortosabb legyen az út.

Hívjon minket bátran hétvégén is!