MENU

Kisteherautó kölcsönzés

 

Cégünk karban tartott, idénynek megfelelő gumival szerelt, átvizsgált autókat ad át csak a bérlőinek. Mondanom sem kell, mennyire fontos, hogy télen az autón téli gumi legyen, hiszen így csökken a fékút, nő a tapadás, ami főleg akkor fontos, ha egy idegen autót vezünk, amihez nem vagyunk hozzászokva

Nagyon sok olyan élethelyzet lehet, amikor kisteherautót kell kölcsönöznünk. A sajátunk elromlott, vagy csak időszakosan, vagy eseti jelleggel van szükség ilyen járműre, ami miatt nem éri meg sajátot fenntartani. A mi kisteherautóink rendezettek, befizetett biztosítás és adók, a kötelező felszerelés természetesen a kocsiban. Kölcsönzéskor nagyon érdemes megnézni, hogy ezek tényleg benne vannak-e, hiszen egy hatósági ellenőrzés során ezeket is vizsgálhatják és büntethetnek is.

Egy kisteherautó legfőbb előnye, hogy B kategóriás jogosítvánnyl vezethető, így nem szükséges semmi kiegészítő képesítés a vezetéséhez. Kölcsönzés előtt érdemes megnézni, hogy a kocsi raktere megfelelő méretű-e. Nagy előny a szállíttatással szemben, hogy nem vagyunk annyira időhöz kötve, nem gond ha még mást is el kell hozni, vagy még egy kört kell fordulni. Nem beszélve arról, hogy olcsóbb is, hiszen nem kell a rakodószemélyzetnet is fizetni, a bérlő maga rakodhatja fel a rakományt. Budapesten vagyunk megtalálhatóak, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, az újpesti hőerőművel szemben. Amennyiben saját autóval érkezik, azt leparkolhatja ingyenesen. Sok esetben egyszerűbb bérelni, mint kölcsönkérni ismerőstől az autót, ha egyáltalán van olyan ismerősünk akinek van megfelelő méretű és teherbírású kisteherautója. Előre megbeszélt időpontban átveszi és visszahozza az autót, és onnantól szabadon mehet vele.

Ha kisteherautó kölcsönzőt keres, a legjobb helyen jár. Hívjon minket, kollégánk egyeztet Önnel időpontot és a megbeszélt időpontban és feltételekkel átveheti a gépjárművet.