MENU

Kombi személyautó bérlés Budapesten

Ha autókölcsönzőt keres, jó helyen jár. Cégünk telephelye budapesten, pontosabban újpesten található, itt várjuk hétvégén is azokat, akiknek szükségük van autóra.

Egy kombi autó bérlése optimális lehet családosoknak, vagy akiknek sok csomagjuk van, akiknek kell hogy 4-5 főt vihessenek és legyen csomagtér is, a 3 fős kisteherautó azonban nem megfelelő nekik vagy a szállítható személyek száma, vagy a kicsit esetlegesen magasabb bérleti díj miatt. Nem vagyunk a legolcsóbb autót bérbeadó cég, nem is törekszünk rá, inkább normális áron szeretnénk megbízható autót adni az ügyfeleinknek, de természetesen tudjuk, hogy fontos az ár, ezen tényezőt is figyelembe véve alkottuk meg díjainkat.

Egy kombi személyautó nagy és jól kihasználható, jól pakolható csomagtere miatt az egyik legideálisabb autó ha bérelni szeretne, hiszen sok esetben csak egy kicsivel nagyobb mint más felépítményű társai, tehát vezetni szinte ugyanaz és a parkolás is csak egy kicsivel több odafigyelést igényel. Egy ilyen autó könnyen elnyel egy babakocsit, vagy pár nagyobb bőröndöt, ha lehajtjuk a hátsó üléssort akkor pedig szinte teherautós csomagteret kapunk. Ideális lehet ha a több embert és csomagot kell szállítani, nyaralásra, kirándulásra, vidékre látogatáshoz. Egy autó fenntartása sokba kerül, még akkor is ha nem használja, hiszen a gumik és tömítések öregednek, a biztosítást és adókat fizetni kell. Ha nem használja rendszeresen autóját ideális megoldás lehet esetenként egy kombi bérlése, vagy ha a saját autója valami oknál fogva nem elérhető, például szervízben van. Keressen minket a megadott elérhetőségeinken és munkatársunk készséggel válaszol a felmerülő kérdéseire. Budapesti autókölcsönzőnket jól megközelíthető helyen megtalálja, akár tömegközlekedéssel (Újpest köztpon metróállomástól 3 buszmegállóra), akár autóval érkezik hozzánk.