MENU

15. kerület Rákospalotai kisteherautó bérlés

Cégünk telephelye Rékospalota határában található. Amennyiben kisteherautót szertne bérelni és nem szeretne a járműért messzire menni, válasszin minket. A szerencs utca végén vagyunk megtalálhatóak, az újpesti hőerőműnél. Nagyon sok olyan eset lehet, amikor szükségünk lehet egy zárt kisteherautóra. Rengeteg előnye van egy ilyen járműnek és mivel bérlésről van szó, nem kell a fenntartással foglalkoznia.

Rákospalota a 15. kerületben található, történelmi településrész. Erdetileg ez a rész nem volt Budapest része, csak később, az 50-es években csatolták a nagy Budapesthez. Újpest (Istvántelek része) és Újpalota között helyezkedik el, bár Rákospalota része volt erdetileg Újpalota is. Ennek a külső kerületnek is megvan a maga varázsa, vonzereje ami miatt szeretik a lakók és a nem itt lakók is. Ott van például a Szilas patak, ami keresztül folyik Rákospaloata egy részén is. Egyik szomszédos kerülete a 14. kerület Zugló. A környék egyik legnagyobb bevásárolóközpontja a Szentmihályi úton fekszik, amelynek nagyon nagy előnye a belvárosi plázákkal szemben az ingyenes parkolás és a vertikális épületkialakítás, ezek miatt bérelt kisteherautóval is könnyen megközelíthető. Rákospalotát több résszel együtt a 15. kerületként Budapesthez csatolták 1950-ben. Később a kerület felvirágzásához hozzá tartozott Újpalota létrejötte, egy nagy lakótelepként, rengeteg embernek otthon biztosítva. Most már mindez Budapest része, az M3 bevezetőjén keresztül könnyen be lehet jutni a belvárosba kisteherautóval is. Ez a terület a főváros északi vége, emiatt ipari szempontból is jelentős része a 15. kerület Budapestnek. Ehhez persze sok kisteherautóra van szükség, amelyet akár tőlünk is bérelhetnek az fuvarozni vágyó ügyfelek. A mi ügyfeleink éppúgy kikerülnek a vállalkozók mint a magánszemélyek közül, és mindkettőjük számára ugyanolyan előnyös és rugalmas feltételeket biztosítunk, mint a hosszú nyitvatartás és a hétvégén is elérhető szolgáltatásunk. A kerület életében nagy jelentősége van és volt a vasútnak, hiszen az észak-keleti fővonal itt halad keresztül. Régebben a vasútnak nagy jelentősége volt az árufuvarozásban, ez manapság némileg csökkent, illetve a nagyobb rugalmasságot és gyorsaságit igénylő szállítások áttevődtek fokozatosan a közútra, amelyhez az autópályák számának és hosszának, valamint az autók és jogosítvűnyok számának növekedése is hozzájárult

A kerületeknek a mai modern világunkban nincs olyan nagy jelentősége mint régen volt, hiszen ha beülünk egy autóba, egyik percben az egyik, másik percben a másik helyen vagyunk azok közelsége és a gyors közlekedés miatt.

Kisteherautó bérlés szempontjából Rákospalota ideális, hogy itt nem kell parkolási díjat fizetni, így itt hagyhatja az autóját költségek nélkül. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk, ha bkv-val érkezne. Irodánk jól észrevehető, molinókkal jelzett helyen található. Törekszünk arra, hogy minél könnyebben megtalálhatóak legyünk, de természetesen a városban meglévő plakát és hirdetés rengetegben sokszor a hasznos információ vész el, mint az hogy mi hol vagyunk megtalálhatóak. Irodánk egy épület aljában található, így ha elénk parkolnak nehezebben vagyunk észrevehetőek. A furgonok általában a környéken állnak egymás mellett, de nem mindegyik van felmatricázva, így ha erre jár és nem lát szabad autót, attól még lehet, keresen minket telefonon.

Flottánk több méretű furgont is felvonultat, legnagyobb a Citroen Jumperünk, városban pedig az egyik legjobb még 3 személyes kisteherautó a Fiat Scudo. Akár kicsi, akár nagy járműre van szüksége, keressen minket a megadott elérhetőségeken és amennyiben arra az időpontra szabad az autó, lefoglalhatja, vagy ha rögtön szüksége van rá, azonnal el is viheti.